skip to Main Content
Jeroen van Dijk

Specialist op het gebied van littekens, bindweefsel verklevingen en specifieke gewrichtsklachten en second opinions

Ieder mens verdient het om zonder (pijn)klachten te kunnen bewegen. Ik voel me als fysiotherapeut dan ook bevoorrecht om te kunnen helpen ieder individu het plezier van pijnvrij bewegen terug te geven. Of dit nu in het dagelijks leven is of met het beoefenen van sportactiviteiten.

Naast mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden en mijn patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik ben gespecialiseerd op orthopedische (sport)problematiek. Zo heb ik al vele sporters in verschillende disciplines mogen helpen en begeleiden. Daarnaast ben ik geschoold in o.a. medische fitness; hoofd- en aangezichtspijn; scoliose en littekenbehandeling.

Zelf heb ik grote affiniteit met sport. Jarenlang heb ik op niveau gevoetbald, al heb ik dit noodgedwongen vroegtijdig moeten beëindigen. 
Hedendaags slijt ik mijn meeste sporturen in de sportschool (fitness) en indoor skihal (snowboarden), met af en toe een uitschieter op de tennisbaan.

Direct een afspraak maken met Jeroen
  • pijn en bewegingsbeperkingen in het bewegingsapparaat, m.n.nek, schouder, heup- en onderrug.
  • klachten a.g.v. scoliose
  • spanning en verklevingen in het spierweefsel en bindweefsel (myofasciaal)
  • littekens in de buikregio en wervelkolom.
  • overige littekens gepaard met bewegingsbeperkingen en / of pijn

BIG nr: 19917189904