Heb je vaak last van vastzittende schouders, nek of benen? Of ben je gewoon toe aan wat ontspanning en rust? Een masseur bij Actief&Gezond Fysiotherapie kan je helpen.

Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden wordt het bloed op die plaats weggeduwd, en als de druk weer afneemt stroomt er nieuw, vers zuurstofrijk bloed terug in de spieren waardoor de toestand van de spier verbetert.

 

 

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Deze massage kan klachten als rugpijn, rsi, stijve spieren, slapeloosheid, vermoeidheid en stress voorkomen en tegengaan. Sportmassage ontspant uw spieren en bevordert de stofwisseling van uw lichaam. Daarnaast heeft deze massage een regulerende werking op het zenuwstelsel, hormoonhuishouding en de bloeddruk.

De massage wordt ook gebruikt om u voor te bereiden op een sportprestatie als onderdeel van de warming-up.

 

Ontspanningsmassage

De langzame en ritmische bewegingen en andere speciale massagetechnieken zorgen ervoor dat spanning vermindert en de gemasseerde persoon zich ontspant. De bloeddruk verlaagt en de slaap wordt bevordert. De belangrijkste bijdragen die een massage levert voor de gezondheid en algemeen welbevinden zijn; de kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding van de spieren, verbetering van de stofwisseling van de spieren. Door het masseren in de richting van de lymfe worden de giftige stoffen van het weefsel sneller verwijderd en wordt vocht sneller afgevoerd.

 

 

Prijzen

De kosten voor een (sport) massage bedragen € 22,50 voor een half uur

 

Maak direct een afspraak

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.