Fysiotherapie

Fysiotherapie en het bewegen van mensen, dat boeit ons! Met ons enthousiasme willen we je graag helpen. Heb je een blessure of een klacht aan je schouder, rug, knie of ander lichaamsdeel en wil je weer zo snel mogelijk zonder problemen kunnen sporten?

 

Wij zijn specialist op het gebied van (sport)klachten en helpen je om je klachten snel op te lossen, daarnaast werken wij volgens een vaste methode die helder en inzichtelijk is.

Hoe doen wij dat?

 • Geen wachttijden
  Afspraak is binnen 1 dag

 • Een ontspannen sfeer
  De koffie of thee staat klaar

 • Kwaliteit gegarandeerd
  Samenwerking met diverse disciplines

 • Kennis in beweging
  Persoonlijke ervaring in
  (top)sport

 • Verzekerde zorg
  Contracten met alle
  zorgverzekeraars

Maak kennis met onze fysiotherapeuten

Carmen 2019

Carmen Bartman

Ik ben altijd in beweging. Stil zitten zit niet in mijn aard. Dat is dan ook gelijk mijn grootste valkuil, want als sporter moet je rusten om te kunnen groeien, maar ook om te herstellen van een blessure. Momenteel zijn triathlons mijn sport.

 

Daarvoor heb ik jarenlang op hoog niveau gebasketbald. Onder andere knie en enkel blessures zijn hierdoor mijn specialisaties.

 

BIG nr: 19914107804

Kim 2019

Kimberly Vierling

Naarmate ik ouder werd ging het menselijk lichaam mij steeds meer inspireren. Hoe zit het lichaam eigenlijk in elkaar en van welke spieren maak ik gebruik bij een bepaalde beweging? Ik ben mij hierin gaan verdiepen en wist toen dat ik het beroep fysiotherapie wilde gaan beoefenen.

 

Sport is mijn lust en leven. Op jonge leeftijd kreeg ik een blessure, waardoor ik één jaar niet mijn sport heb kunnen beoefenen. Ik liet mijn hoofd niet hangen en ging door, mijn motto is daarom ook: 'waar een wil is, is een weg'. Momenteel sta ik weer fanatiek op de baan te badmintonnen.

 

BIG nr: 29917213104

Leroy 2019

Leroy van der Zon

Interesse in het menselijk lichaam en sporten heb ik van kind af aan al gehad. Door het beoefenen van verschillende sporten zoals schaatsen, boksen, volleybal en waterpolo raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Daarnaast sta ik altijd open om mensen te helpen. Binnen mijn behandelingen kan ik deze twee eigenschappen mooi combineren, daarom is fysiotherapeut een ontzettend mooi beroep wat ik met heel veel plezier doe.  

Zelf sport ik graag meerdere keren per week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, want stilstand is achteruitgang. 

 

BIG nr: 39921567604

Vincent 2019

Vincent Hestens

Sinds kind af aan ben ik sportief bezig; schaatsen, hardlopen, wielrennen en mountainbiken doe ik graag. Toen ik hier serieuzer mee aan de slag ging, vond ik het bewegend functioneren van de mens steeds interessanter worden en ben ik fysiotherapie gaan studeren. 

De grootste uitdaging van het vak fysiotherapie zit hem in de oorzaak vinden van een klacht of blessure. Om dit nog beter in de vingers te krijgen, ben ik de master opleiding tot manueel therapeut gaan doen. 

Mijn specialiteiten zijn onder andere klachten aan de wervelkolom, schouderklachten en sportblessures. 

 

BIG nr: 39924618104