Fysiotherapie en het bewegen van mensen, dat boeit ons! Met ons enthousiasme willen we je graag helpen. Heb je een blessure of een klacht aan je schouder, rug, knie of ander lichaamsdeel en wil je weer zo snel mogelijk zonder problemen kunnen sporten?

 

Wij zijn specialist op het gebied van sportklachten en helpen je om je klachten snel op te lossen, daarnaast werken wij volgens een vaste methode die helder en inzichtelijk is.

Hoe doen wij dat?

 • Geen wachttijden
  Afspraak is binnen 1 dag

 • Een ontspannen sfeer
  De koffie staat klaar

 • Kwaliteit gegarandeerd
  Samenwerking met diverse disciplines

 • Kennis in beweging
  Persoonlijke ervaring in
  (top)sport

 • Verzekerde zorg
  Contracten met alle
  zorgverzekeraars

Maak kennis met onze fysiotherapeuten

carmen_web

Carmen Bartman

Ik ben altijd in beweging. Stil zitten zit niet in mijn aard. Dat is dan ook gelijk mijn grootste valkuil, want als sporter moet je rusten om te kunnen groeien, maar ook om te herstellen van een blessure. Momenteel zijn triatlons mijn sport.

 

Daarvoor heb ik jarenlang op hoog niveau gebasketbald. Onder andere knie en enkel blessures zijn hierdoor mijn specialisaties.

kim_web

Kimberly Vierling

Naarmate ik ouder werd ging het menselijk lichaam mij steeds meer inspireren. Hoe zit het lichaam eigenlijk in elkaar en van welke spieren maak ik gebruik bij een bepaalde oefening? Ik ben mij hierin gaan verdiepen en wist toen dat ik het beroep fysiotherapie wilde gaan beoefenen.

 

Sport is mijn lust en leven. Op jonge leeftijd kreeg ik een blessure, waardoor ik één jaar niet mijn sport heb kunnen beoefenen. Ik liet mijn hoofd niet hangen en ging door, mijn motto is daarom ook: 'waar een wil is, is een weg'. Momenteel sta ik weer fanatiek op de baan te badmintonnen.

geertje_web

Geertje Schalke

De interesses in het menselijk lichaam heb ik ontwikkeld tijdens mijn CIOS opleiding. Het fascineerde me hoe het menselijk lichaam bewoog tijdens sporten en bewegen. Daarom ben ik verder gaan studeren voor fysiotherapeut. De combinatie van fysiotherapie en sport maakt dat ik het begeleiden van mensen tijdens hun blessure periode met veel plezier en energie doe. 

Mijn specialisaties zijn echografie en dry needling.

 

leroy_web

Leroy van der Zon

Interesse in het menselijk lichaam en sporten heb ik van kind af aan al gehad. Door het beoefenen van verschillende sporten zoals schaatsen, boksen, volleybal en waterpolo raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Daarnaast sta ik altijd open om mensen te helpen. Binnen mijn behandelingen kan ik deze twee eigenschappen mooi combineren, daarom is fysiotherapeut een ontzettend mooi beroep wat ik met heel veel plezier doe.  

Zelf sport ik graag meerdere keren per week. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, want stilstand is achteruitgang.