skip to Main Content

Fysiotherapie en het bewegen van mensen, dat boeit ons! Met ons enthousiasme willen we je graag helpen. Heb je een blessure of een klacht aan je schouder, rug, knie of ander lichaamsdeel en wil je weer zo snel mogelijk zonder problemen kunnen sporten?

Wij zijn specialist op het gebied van (sport)klachten en helpen je om je klachten snel op te lossen, daarnaast werken wij volgens een vaste methode die helder en inzichtelijk is.

Hoe doen we dat?

  • Geen wachttijden, Afspraak is binnen 1 dag
  • Kennis in beweging, Persoonlijke ervaring in (top)sport
  • Kwaliteit gegarandeerd, Samenwerking met diverse disciplines
  • Verzekerde zorg, Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Een ontspannen sfeer, De koffie of thee staat klaar
Team over ons Actief_en_gezond

Waarom naar Actief & Gezond Fysiotherapie?

Actief & Gezond is een praktijk waar betrokkenheid, deskundigheid, professionaliteit, kwaliteit en innovatie voorop staan. Wij werken met verschillende specialisten samen met als doel om jou te helpen. Jij staat centraal. Samen kijken we naar de oorzaak van je blessure of klacht en naar de mogelijkheden voor verbetering.

Onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut wordt er een individueel revalidatieplan samengesteld. Wij werken nauw samen met orthopeden en sportartsen waardoor snel gehandeld kan worden indien een doorverwijzing naar een specialist nodig is.