Skip to content

Hier worden wij blij van!

Wij, als team van Fysio Actief & Gezond willen maar 1 ding: jouw helpen. Daar worden wij blij van. Wij willen dat alles wat buiten de behandelingen valt zo duidelijk mogelijk voor iedereen is. Daarom hebben we punten opgeschreven en willen deze graag met je delen. Wij zouden het fijn vinden als iedereen zich hieraan houdt, dan doen wij dat ook. Hierdoor kunnen wij iedereen goed helpen en werken we ook met veel plezier.

 • Wij hebben 30 minuten voor een behandeling ingepland. Dit kan soms iets korter of langer worden. We proberen nooit uit te lopen.
 • Wanneer het niet mogelijk is om een afspraak na te komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Het liefst binnen 24 uur. Dan kunnen we je plekje nog aan iemand anders geven die het waarschijnlijk net zo hard nodig heeft.
 • Lukt het niet om binnen de 24 uur de afspraak af te zeggen, laat ons dan weten wat de reden is. We worden goed in de gaten gehouden door de zorgverzekeraars en zijn daarom verplicht de behandeling persoonlijk bij je in rekening te brengen. Ook als je helemaal niet op komt dagen, ga je een rekening van ons krijgen.
 • Wanneer je te laat bent met het afzeggen van je afspraak, maar je kan nog wel later op de dag en wij hebben nog plek in onze agenda, dan wordt er uiteraard geen rekening gestuurd.
 • Probeer zelf het aantal behandelingen waarvoor je verzekerd bent bij te houden. Je bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor. Natuurlijk kijken wij mee. Wanneer je toch meer behandelingen hebt gehad dan je aanvullende verzekering aangeeft krijg je hiervoor een aparte rekening die je direct na de behandeling per pin kan betalen.
 • We hebben ook beweeggroepen, Pilates en Yoga. Wanneer je meedoet aan deze activiteiten, doe je dit op eigen risico. Dus vertel ons als er bijzonderheden zijn of als je een blessure hebt.
 • De inschrijving voor een training en/of beweegprogramma is persoonlijk. Wanneer je je handtekening op het inschrijfformulier hebt gezet, ga je akkoord met de voorwaarden die hierbij horen.
 • De kosten van een abonnement worden vooraf middels een betaalverzoek betaald. Uiteraard kun je ook bij ons pinnen. Wanneer je met de pin betaald, spreken we een aantal vaste termijnen af.
 • Om lekker te kunnen trainen of Pilates uit te kunnen voeren is het prettig om makkelijk zittende kleding of sportkleding aan te hebben. We willen je vragen ook sportschoenen of in ieder geval schone schoenen te dragen. Dan blijft alles netjes. We gaan er vanuit dat er af en toe een zweetdruppel kan vallen daarom willen we je vragen zelf een handdoek mee te nemen. Dan zorgen we gezamenlijk voor een goede hygiëne. Uiteraard kun je na de training bij ons douchen.
 • Wanneer je op een apparaat wilt zoals een hometrainer, crosstrainer of loopbanden en je weet niet hoe het apparaat werkt, vraag dan iemand van ons team voor uitleg. Dit zorgt ervoor dat dat je jezelf niet bezeerd en dat er geen schade aan de apparaten ontstaat.
 • Stel dat er iets kapot gaat wat van ons is, dan ben je ook verantwoordelijk voor de schade die is aangericht. We willen hier dan ook graag samen met je uitkomen om dit goed op te lossen.
 • Ook wij gaan goed om met je gegevens, zoals is opgesteld via de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
 • Actief & Gezond Fysio beschikt over een klachtenprocedure. Wanneer je een klacht hebt kun je samen met de vertrouwenspersoon van Actief & Gezond Fysio een afspraak maken en indien nodig een klachten registratieformulier invullen. De klacht zal geëvalueerd en afgehandeld worden. Als je niet tevreden bent over de afhandeling kun je naar een onafhankelijke klachtencommissie stappen. Meer informatie is te vinden via de website van Fysio Keurmerk.
 • Als cliënt heb je uiteraard ook rechten. Wil je hier meer over weten, informeer dan naar de wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
 • Een officieel zinnetje, maar toch even belangrijk om te melden: Actief & Gezond Fysio is niet aansprakelijk voor, zowel direct als indirect, beschadiging of verlies van persoonlijke eigendommen.
 • Wanneer je telefonisch contact wilt met de praktijk om bijvoorbeeld een afspraak te verzetten, of informatie te krijgen, bel dan naar 070-3976182 en laat een bericht achter of mail naar info@actiefengezondfysio.nl of maak gebruik van WhatsApp via het nummer 06-24282298.

We hopen dat alles duidelijk is.

Toch nog vragen, laat het ons weten. We willen graag dat alles bij iedereen duidelijk is.

Team Actief en Gezond Fysio