Skip to content

Actief&Gezond heeft met alle zorgverzekeraars -behalve Zorg & Zekerheid- een contract afgesloten.

Klanten van Zorg & Zekerheid zijn uiteraard van harte welkom, maar vragen wij na de behandeling de factuur per PIN te voldoen. Deze factuur kan dan (deels) gedeclareerd worden bij Zorg & Zekerheid.

Om exact te weten hoeveel behandelingen je hebt, kun je de polisvoorwaarden van de verzekering bekijken of contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij. Uiteraard kunnen wij je hiermee helpen dit uit te zoeken.

Chronische klachten zijn klachten die je langer hebt dan 3 maanden. Niet alle chronische klachten worden onbeperkt vergoed door de zorgverzekeraar. In de lijst van Borst zijn alle chronische klachten omschreven en hieruit kun je ook zien welke wel of niet vergoed worden.

Wanneer je chronische klachten op de lijst van Borst staan moet je de eerste 20 behandelingen zelf betalen. Vaak kan dat vanuit je aanvullende verzekering. Vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Indien e.e.a. niet duidelijk is vraag gerust voor meer uitleg. Het is een complex verhaal. Ook kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Tegenwoordig is het niet meer nodig om een verwijsbrief mee te nemen van de huisarts. Sommige verzekeringen berekenen 2 behandelingen als je zonder verwijsbrief komt. Ons advies is dan ook om met een verwijsbrief te komen. Kom je via een specialist dan heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Wanneer je geen fysiotherapie in het verzekeringspakket hebt zitten komen de kosten voor een fysiotherapie behandelingen voor eigen rekening. Wij zullen dit aan het begin direct laten weten, zodat je hiervan op de hoogte bent. Wij vragen je na de behandeling direct de factuur per PIN te voldoen.

Bij uw eerste afspraak moet je de volgende dingen meenemen:

  • Verzekeringspas
  • Legitimatie
  • Indien van toepassing een verwijsbrief van huisarts of specialist.

Wanneer de behandelingen niet vergoed worden door de verzekeraar, willen we je vragen om direct bij ons te pinnen van de gegeven behandelingen. Een overzicht van onze tarieven vindt je op onze tarieven pagina.