Ga naar hoofdinhoud
Corona Maatregelen

Update – 24 maart- Fysiotherapie & Corona crisis

Na de persconferentie van gisteren waarin Minister Hugo de Jonge ons als fysiotherapeuten rechtstreeks toesprak, hebben wij met het team overleg gehad. En wij hebben besloten vooralsnog open te blijven zodat we je wel kunnen blijven helpen.
We hebben alleen wel een aantal aanpassingen: Wij behandelen 1 op 1 in de praktijk, echter alleen wanneer het echt medisch noodzakelijk is en / of in overleg met je huisarts of specialist. Het kan dus zijn dat je een telefoontje krijgt van onze fysiotherapeuten waarbij je afspraak wordt afgezegd. Wanneer je wel kan komen hanteren wij de maatregelen zoals zijn voorgeschreven van het RIVM.
We gaan digitaal oftewel online behandelen. Het hele team is bezig filmpjes met diverse oefeningen te maken zodat je gewoon door kan blijven revalideren. We gaan met je bellen of face-timen voor een telefonische consult.  Dat wat u prettig vindt en waar u het beste mee geholpen kan worden.
Dus als je klachten hebt, blijf er niet mee doorlopen (in je huis), maar maak alsnog een afspraak. Je zult merken dat we op afstand toch nog kunnen helpen.

 

Door onze fysiotherapeuten wordt er veel vanuit huis gewerkt. Hierdoor zijn we het beste te bereiken op ons 06-nummer 06-24 28 22 98 of via info@actiefengezondfysio.nl. We hopen dat we je snel weer op onze eigen locatie mogen ontvangen.