Skip to content
Fysio & Corona

Fysiotherapie en het Coronavirus

Het voorkomen van het corona-virus wil iedereen aan mee werken. Wij, van Actief & Gezond Fysio, willen er alles aan doen om te voorkomen dat het corona-virus zich verspreid en ondertussen wel de mensen blijven helpen.
 Wij hebben voor onze medewerkers al de nodige maatregelen genomen. We volgen nauwlettend het beleid van VWS en Fysio Keurmerk. Dit betekent dat we vooralsnog open blijven. Het kan zijn dat dit morgen weer anders is. We proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden.
 
Wij hebben wel de volgende regels bepaalt:
 
Alle beweeggroepen worden vanaf 16 maart gecancelled. Dit geldt voor de Small Group Trainingen, Pilates en Yoga. Eugenie is bezig om te kijken of we een online Pilatesles kunnen aanbieden. Degene die Pilates / Yoga volgen worden hierover apart geïnformeerd.
 
Iedereen die snottert, hoest of verkouden is wordt direct naar huis gestuurd. Wanneer u zelf twijfelt neem dan telefonisch contact met ons op en overleg met de fysiotherapeut. Kom niet langs
Onze fysiotherapeuten wassen de handen voordat ze aan de behandeling beginnen. We willen u vragen hetzelfde te doen.
Wij zouden het fijn vinden als u zelf uw eigen handdoek meeneemt
Wanneer er in de zaal wordt getraind moeten alle apparaten en materialen direct daarna worden schoongemaakt. De fysiotherapeut waarmee u traint zal daarvoor zorgen.
 
Wanneer u vragen heeft of er zijn onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op. We willen er voor u zijn!
 
Als u niet kunt komen en heeft toch echt een fysio behandeling nodig, bel ons dan, dan gaan we op zoek naar een creatieve oplossing.
 
Team Actief & Gezond Fysio
Kimberly, Jeroen, Serge, Martijn, Carmen