Ga naar hoofdinhoud

Sportfysiotherapie in Den Haag

Ben je op zoek naar sportfysiotherapie van topniveau in Den Haag? De fysiotherapeuten van Actief & Gezond ondersteunen jouw sportprestaties en helpen ze te verbeteren! Samen maken we een plan en coachen we je op een duurzame manier naar een hoger niveau!

Direct een afspraak maken

Sportfysiotherapie om prestaties te verbeteren blessures te
voorkomen

Door onze sportervaring weten we hoe je je sportprestaties kunt verbeteren. Hoe je krachtiger, sneller of leniger kunt worden. Of je nu net begint met sporten en dat nog nooit hebt gedaan, een ervaren sporter bent, of je sportprestaties wilt verbeteren, we helpen je er graag bij! Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je blessures voorkomt. Hoe houdt je je lijf sterk, hoe voorkom je blessures en hoe bereidt je je het beste voor op wedstrijden. We helpen je bij onze praktijk in Den Haag met concreet advies over de bewegingen, materialen en maken loopanalyses.

Sportrevalidatie

Van sporters voor sporters

Met onze sportfysiotherapie ondersteunen wij je sportprestaties. Het is heel frustrerend als je lekker bezig bent met je sport en je raakt geblesseerd. Wij zijn allemaal sporters en zouden niet weten wat we zonder sporten moeten. We raken dus ook geblesseerd. Hierdoor herkennen we de blessures, de frustraties, de snelheid om weer aan de slag te willen gaan en de beperkingen die een blessure met zich mee neemt.

Maak nu een afspraak bij onze praktijk in Den Haag

Wil je een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van onze praktijk in Den Haag? Of heb je nog vragen? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar en komen graag met je in contact!

Direct een afspraak maken

Cliënten over ons

“Er werd goed naar mij geluisterd en doordat er dry needling is toegepast was ik vrij snel van mijn klachten af.”

“Binnen zeer korte tijdspanne van mijn klachten af, wat in het verleden bij andere therapeut niet was”

“Omdat ze erg betrokken zijn en graag de patiënt verder willen helpen. Erg geïnteresseerd in een oplossing voor de problemen”

“Ik voel me altijd serieus genomen en ik weet altijd zeker dat er alles aan gedaan wordt om de klachten te verminderen. Erg vriendelijk en professioneel.”