Skip to content

Fysiotherapie in Den Haag

Ben je op zoek naar goede fysiotherapie in Den Haag? De fysiotherapeuten van Actief & Gezond helpen je snel van jouw klachten af en adviseren je! Samen maken we een plan en coachen we je naar een betere gezondheid!

Direct een afspraak maken

Over onze fysiotherapie

De behandeling van onze fysiotherapeuten is gericht op het herstellen van het functioneren in het dagelijkse leven. De fysiotherapeut houdt zich bezig met signaleren, diagnosticeren, behandelen van en begeleiden bij problemen van het totale bewegingsapparaat en richt zich op het voorkomen, het verzachten en het verhelpen van daarmee samenhangende klachten. Een belangrijk onderdeel is de pre- en postoperatieve begeleiding, onder meer bij orthopedische chirurgie. Bij alle toegepaste behandelmethoden streven de fysiotherapeuten naar het vinden van een balans tussen belasting en belastbaarheid.

afbeellding fysiotherapie behandeling actief&gezond door fysiotherapeute

Dé fysiotherapeut in Den Haag: Actief & Gezond

Wij willen ervoor zorgen dat je geholpen wordt met de klacht, blessure of pijn waarmee je bij ons komt. In de eerste instantie zullen we uit een gesprek zoveel mogelijk informatie proberen te halen waar de pijn of de klacht vandaan komt. Vervolgens zullen we een onderzoek uitvoeren en daaruit volgt een conclusie.
Aan de hand van de conclusie stellen wij gezamenlijk een behandelplan op waarmee we samen aan de slag gaan. Op afgesproken momenten zullen we metingen uitvoeren of vragenlijsten afnemen om te checken of en hoeveel
verbetering er is. We kijken niet alleen naar de lichamelijke beperking waarvoor je bij ons bent gekomen, we luisteren ook altijd naar het verhaal wat je ons te vertellen hebt.

Maak nu een afspraak bij onze praktijk in Den Haag

Wil je een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van onze praktijk in Den Haag? Of heb je nog vragen? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar en komen graag met je in contact!